Bresaolan luktar disktrasa

Jag gjorde en mögelkultur för att få vitmögel på Bresaolan, idiotiskt!

I min enfald trodde jag att gjorde något bra då jag sprutade på mögelkulturen. Efter ca 1 vecka var det mögel a la camenbert ost på Bresaolan och jag blev förskräckt. Tycket det var alldeles för mycket så jag tvättade med ättika för att döda tillväxten. Efter ytterligare en vecka började Bresaolan att lukta alldeles förskräckligt illa, som en gammal disktrasa, inte bra. Nu vet jag inte riktigt vad jag skall göra, antingen kasta eller lufttorka utomhus under tak och se vad som händer. På måndag köper jag en ny rumpstek och gör ett nytt försök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.