Rökt älghjärta

En av mina snacks favoriter är rökt hjärta. Det finns en kille i Stora Höga som är mycket duktig på att röka fisk och kött. Nu var han upptagen så jag har fått röka själv. Det är inte så lätt speciellt med saltningen. Detta hjärta låg ca 3 dygn i torrsaltning, blev lite för salt, hade nog räckt med två. Rökningen blev bra enligt min partiska familj, jag skulle dock vilja ha lite mer röksmak. Nu har jag noga dokumenterat allt för mitt minne sviker får förlita mig till pappersminnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.