Ny typ av fermenteringsskåp – Bradley smoker

Håller på att skissa på en ny typ byggnadssätt för mognadsskåp. Detta för att förenkla för er användare men med samma precision och mycket större lätthet. Principen blir som för bradley smoker röktillsats. Du har ett skåp, borrar ett hål skruvar fast. Pluggar därefter in kylskåpets sladd direkt in i eluttag på baksidan.

16 reaktioner till “Ny typ av fermenteringsskåp – Bradley smoker”

 1. Yesssss! Ser fram emot detta! Vare sig det blir ritning/inköpslista eller kanske ännu hellre byggsats/färdig produkt 😉

  Gilla

 2. Hej Kenth,Din första kund är klar. Jag tar gärna ett för leverans framåt sommaren!martin.email@telia.comMåste ju passa på att tacka för tipset om termometern! Klockren! Gick ju otroligt smidigt att handla från Auberins! Har du sett en givare någonstans som skulle funka att ha i köttet i ugnen eller grillen?Tack på förhand!Martin på Öland

  Gilla

 3. Jag har tittat på länkarna! Tack! Dock är jag inne på att försöka hitta den proben jag har nu som är 1,1mm fast med en kabel som tål värme. Dom tipsen jag fick av dig har ju en 3mm probe. Letar vidare!

  Gilla

 4. Ok, skall googla runt och se om jag kan hjälpa dig. Auberins har mer grejor än vad som står på webben, maila och hör efter. Bla annat kan man köpa lösa prober till temp mätaren.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.