Resultat av mina test med fuktloggern

Jag har kontrollerat min logger nu under ca 5 dagar, jag får hela tiden resultatet 79%RH. Blir givetvis inte nöjd då jag köpte en dyr logger. Hur man kalibrerar kan ni läsa om här. Hur stor spridningen blir på denna analys av loggern vet jag inte men kommer att upprepa och finjustera mätmetodiken. Gjorde en test av mitt mognadsskåp på samma sätt fick då resultatet 82%RH. Vet inte vad jag skall tro, får låna med mig hem kalibrerade hygrometrar från jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.