God Jul och Gott Nytt År önskar Borglunds

Nu lider snart det gamla året mot sitt slut och vi alla firar förhoppningsvis Jul med nära och kära. Jag vill på detta vis tacka alla läsare och hoppas ni fått svar på alla era mailfrågor. Det kanske är någon jag glömt men då ber jag om ursäkt.

Det nya året rivstartar charkuteristiskt för mig, en resa till Italien i Charkens tecken. Det blir det en kurs hos Sapori Saperi, denna ser jag framemot. På vägen hem stannar jag till i München för ett till besök hos Herrmannsdorfer. Sedan i Mars åker jag till River Cottage för ett besök/kurs. Bilder och rapporter kommer under färdens gång.

Med detta vill jag säga: ”hoppas tomten blir snäll mot er och så möts vi igen efter helgerna”

DSC_6684

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.